تاریخ : دوشنبه 11 فروردين 1399

دکتر مجتهدی در راستای تشریح اقدامات حوزه بهداشت در مبارزه از بیماری کرونا:

بیش از 66000 خانوار شهرستان مراغه از لحاظ علایم بیماری کرونا غربالگری شدند .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ار غربالگری 66000 خانوار شهرستان مراغه از لحاظ علایم کرونا توسط بهورزان و مراقبین سلامت شاغل در مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت خبر داد.
ایشان با تشریح اهمیت بیماریابی سریع بیماران مبتلا به کرونا و موارد مشکوک و جداسازی بیماران از سایر افراد ، بهترین راه کنترل بیماری را قطع زنجیره بیماری با رعایت همه مردم جامعه و ماندن خانواده ها در منزل دانستند . دکتر مجتهدی با تشکر از ایثارگریهای شبانه روزی کادر بهداشتی و درمانی ، مراکز 16 ساعته کنترل بیماری کرونا در شهرستان مراغه را به عنوان یکی از مهمترین پایگاههای رصد بیماری کرونا برشمردند و بر آمادگی صد درصد کادر مراکز بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا تاکید کردند .
  • در دوشنبه 11 فروردين 1399