تاریخ : چهارشنبه 14 اسفند 1398

در راستای مبارزه با بیماری کرونا

مسافران ورودی از فرودگاه مراغه از لحاظ ابتلا به بیماری کرونا معاینه شدند

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، تیمهای بهداشتی با حضور در فرودگاه شهرستان مراغه ضمن ضد عفونی محوطه سالن و هماپیما، تمامی مسافران را از لحاظ بیماری کرونا توسط ترمواسکن معاینه کردند .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، تیمهای بهداشتی با حضور در فرودگاه شهرستان مراغه ضمن ضد عفونی محوطه سالن و هماپیما، تمامی مسافران را از لحاظ بیماری کرونا توسط ترمواسکن معاینه و ارزیابی کردند .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزود : تیمهای بهداشتی با حضور در پایانه های مسافربری، فرودگاه و سایر اماکن عمومی نظارت دقیق بر رعایت مقررات بهداشتی در این اماکن دارند.
معاون بهداشتی دانشکده با اشاره به ضرورت رعایت تمامی دستورالعملهای پیشگیری از انتقال بیماری ، از همشهریان عزیز خواستند در این ایام ضمن رعایت بهداشت فردی ، تا حد ممکن از سفرهای غیر ضروری خودداری نمایند و در خانه بمانند.
  • در چهارشنبه 14 اسفند 1398