تاریخ : دوشنبه 12 اسفند 1398

با تلاش و ایثار کادر بهداشت

مسجد جامع شهرستان مراغه برای نمازگذاران ضد عفونی گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با همت کارشناسان بهداشت محیط مراکر بهداشت شهرستان مراغه ، مسجد جامع شهرستان مراغه برای نمازگذاران ضد عفونی گردید .
مهندس امیرپور ، مدیر گروه سلامت محیط و کار ضمن اعلام این خبر افزود : ضدعفونی کردن سطوح در محلهای عمومی به ویژه مساجد از انتقال ویروس کرونا به افراد جلوگیری می کند بدین منظور گروه سلامت محیط و کار با تلاش شبانه روزی کارشناسان بهداشت محیط اقدام به ضد عفونی کردن محوطه حیاط و داخل مسجد جامع نموده است .  ولی ایشان با اشاره به اقدام عملی پیشگیرانه همه مردم ، خودمراقبتی را یکی از مهمترین ارکان پیشگیری از کرونا برشمردند و بر آمادگی نیروهای بهداشتی در زمینه آموزش ضد عفونی کردن به مردم را اعلام کردند .
  • در دوشنبه 12 اسفند 1398