تاریخ : شنبه 12 بهمن 1398

برگزاری کارگاه آموزشی کنترل هیجانات وارتباط با نوجوان برای والدین دارای نوجوان 12-17سال

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی کنترل هیجانات وارتباط با نوجوان برای والدین دارای نوجوان 12-17سال در حسینیه شهدا پهرآباد برگزار گردید .
درراستای توانمندسازی والدین در حوزه فرزند پروری وپیشگیری از آسیبهای اجتماعی کارگاه آموزشی برای والدین دارای فرزند 12-17سال در حسینیه شهدای پهرآباد برگزار گردید.
 طی این کارگاه 2ساعته مباحثی چون سطوح ارتباط  وارتباط موثر والدین با نوجوان- هیجانات غالب در این سن-لزوم برگزاری جلسات خانوادگی (با اشاره به زیر مجموعه هایی چون قوانین ومدیریت در جلسه وزمان ومکان و...)الگوپذیری فرزندان وتفکرات انتزاعی وانتقادی در نوجوان بررسی وآموزشهای کاربردی ارائه گردید.
در ادامه کارشناس روان حاضر در جلسه  با تاکید برهویت یابی دراین سن ولزوم آموزش وآشنایی خود والدین با این فرآیند رشدی بر ناپایداری هیجانات غالب نوجوان که دربسیاری از مواقع موجبات درگیری وتمایل به سوءمصرف مواد و...میشود یادآوری گردید.
  • در شنبه 12 بهمن 1398