تاریخ : يکشنبه 15 دي 1398

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراغه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراغه با حضور فرماندار ، معاونین دانشکده علوم پزشکی مراغه و سایر روسای ادارات شهرستان مراغه در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار گردید .
آقای شکری ، قرماندار ویژه شهرستان مراغه با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته و تبریک روز پرستار ، سلامت مردم را از مهمترین اولویتهای دستگاههای اجرایی برشمردند و ضمن اشاره به اهمیت مصوبات این کارگروه ، اجرا و پیگیری جدی مصوبات و حصول نتیجه مورد نظر را خواستار شدند .
در ادامه جلسه، دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی مراغه با اشاره به اینکه کنترل شیوع بیماری آنفولانزا در سطح شهرستان ، اطلاع رسانی به موقع ، آموزش مردم و اقدامات پیشگیری کننده در سطح شهرستان را بسیار موثر دانستند و افزودند : بیماری آنفولانزا با تلاش همکاران کنترل  شده و اکنون جای هیچگونه نگرانیی وجود ندارد ، ایشان با اشاره به روشهای پیشگیری از آنفولانزا،برگزاری کلاسهای  آموزشی برای  دانش آموزان ، والدین ، رابطین سلامت ، چاپ پوستر ها و بنر ها و نصب در ادارات و محلهای عمومی را از اقدامات صورت گرفته در این زمینه برشمردند .
در ادامه جلیسه ، خانم مرتوضوی ، کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی با اشاره به آغاز هفته اطلاع رسانی تغذیه ، تغییر سبک الگوهای غذایی پرخطر مردم را یکی از علل مهم شیوع بیماریهای غیر واگیر در بین افراد بالای سی سال برشمردند و خواستار مشارکت ادارات در احرای برنامه های این هفته شدند .
  • در يکشنبه 15 دي 1398