تاریخ : شنبه 18 آبان 1398

برگزاری کمیته سیپ (SIP) دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته سیپ (SIP) شهرستان با حضور نمایندگان ادارات عضو اصلی کمیته روز یکشنبه مورخه 12/08/98 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل گردید.
درابتدای جلسه سرکار خانم دکتر اسدیان(سرپرست گروه مبارزه با بیماریها) اپیدمیولوژی بیماری ایدز رادر سطح کشور و شهرستان بیان نمودند و سپس به تغییرالگوی انتقال بیماری از راه تزریقی به راه جنسی در سالهای اخیر اشاره نموده واین مسئله را چالش بزرگی در کنترل ایدز در کشوربرشمردند ودرادامه به کلیات برنامه چهارم ملی استراتژیک ایدزپرداخته و وظایف هر یک از سازمانها را در این خصوص تفسیرنمودند.
درادامه جناب آقای دکترسلیمانی(معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه) ضمن خوشامد گویی به حضاردر خصوص وجود کانون های پنهان بیماری مانند روستای آلوده به اچ ای وی در لردگان هشداردادند و مهمترین عامل در کنترل اچ ای وی را انگ زدایی و شناسایی موارد جدید و درمان بیماران مبتلا دانستند ولازمه پیشگیری و کنترل این بیماری در سطح شهرستان را همکاری همه جانبه تمامی مسئولین و ادارات ذیربط برشمردند.
در انتهای برنامه کلیه شرکت کنندگان جلسه در این خصوص همفکری و تبادل نظرنمودند.
  • در شنبه 18 آبان 1398