تاریخ : چهارشنبه 8 آبان 1398

بازدیدمسئولین وزارتی اداره آسم از نحوه اجرای برنامه آسم در دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با توجه به اجرای برنامه پایلوت آسم در دانشکده علوم پزشکی مراغه ، مسئولین وزارتی جناب آقای دکتر نجمی رئیس اداره آسم به همراه سرکار خانم ارجمند پور کارشناس برنامه در مورخه 1/8/98 از نحوه اجرا برنامه در دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید بعمل آوردند.  در این بازدید ابتدا مرکز خدمات جامع سلامت علویان در مورد نحوه عملکرد همکاران پزشک و بهورز  مورد بازید قرار گرفت وسپس در خصوص مشکلات اجرایی برنامه و راهکار ها بحث و بررسی انجام گرفت .
در ادامه برنامه نشستی با حضور آقای دکتر محمودی کارشناس وزارتی در معاونت درمان در خصوص خدمات سطح دو ،نحوه اجرا و ارجاع از سطح یک با فوکال پوینت برنامه شهرستان جناب آقای دکتر صادقی تشکیل گردید .
سپس از نزدیک ازمرکز آموزشی درمانی سینا از روند اجرای برنامه در بخش اطفال بازدید صورت گرفته و کلیات اجرایی برنامه توسط آقای دکتر نجمی در راستای ارتقاء کیفیت خدمات ارایه گردید .
در پایان گزارشی توسط مسئولین وزارتی، معاونین محترم درمان و بهداشت و سرپرست محترم بیماریها  در حضور سرپرست دانشکده جناب آقای دکتر تنومند ارائه گردید.
  • در چهارشنبه 8 آبان 1398