تاریخ : چهارشنبه 1 آبان 1398

سومین کمیته تامین و نگهداری تجهیزات پزشکی برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، سومین کمیته تامین و نگهداری تجهیزات پزشکی معاونت بهداشتی در سال 98 در دفتر معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، سومین کمیته تامین و نگهداری تجهیزات پزشکی  معاونت بهداشتی  در سال 98  در دفتر معاونت بهداشت  دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.

در این نشست  جناب آقای دکتر سلیمانی معاون بهداشت  و رییس مرکز بهداشت شهرستان هدف از تشکیل جلسه تجهیزات پزشکی را ساماندهی فرآیندهای اعلام نیاز، خرید و نگهداشت اعلام فرمودند و از مدیر محترم گسترش و رئیس امور عمومی  خواستند تا با توجه به منابع مالی ، نیاز سنجی تجهیزات با دقت انجام گردد. و اولویت های تعیین خرید بر اساس نیازهای واقعی و طبق نظارت دقیق صورت گیرد.

آقای قاسمی مدیر گسترش از اعضای کمیته خواستند تا با نظارت دقیق بر منابع و  مقادیر مصرف تجهیزات مصرفی پزشکی و رعایت اصل صرفه جویی و اقتصاد مقاومتی ، تجهیزات پزشکی  حوزه های تحت پوشش خود را مدیریت نمایند.

• در چهارشنبه 1 آبان 1398