تاریخ : دوشنبه 22 مهر 1398

به مناسبت هفته کودک

روز جهانی کودک در مرکز شماره یک هاشم آباد برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با حضور معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، به مناسبت گرامیداشت روز جهانی کودک ، مراسمی در مرکز شماره یک هاشم آباد برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با حضور معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ،  به مناسبت گرامیداشت روز جهانی کودک ، مراسمی در مرکز شماره یک هاشم اباد برگزار گردید .
در این مراسم ، دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به ضرورت توجه به سلامت و نشاط در کودکان ، آموزش والدین در رعایت تغذیه مناسب کودک ، اهمیت شیر مادر و ایجاد فضایی توام با ارامش در خانواده رو مورد تاکید قرار دادند .
ایشان با اشاره به گسترش فضای مجازی و استفاده از گوشیهای همراه و بازی های رایانه ای ، به خانواده ها هشدار دادند تا نسبت به این موضوع هشیار باشند و از بازی ممتد کودکان با بازیهای رایانه ای و گوشی جلوگیری نمایند.

• در دوشنبه 22 مهر 1398