تاریخ : دوشنبه 22 مهر 1398

به مناسبت روز جهانی غذا و تخم مرغ

مراسم روز جهانی غذا و تخم مرغ در مدارس تحت پوشش مرکز شماره 6 رازی برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با مشرکت کارشناس تغذیه و مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شماره 6 رازی ، مراسم روز جهانی غذا و تخم مرغ در مدارس تحت پوشش این مرکز برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با مشرکت کارشناس تغذیه و مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع  سلامت شماره 6 رازی ، مراسم روز جهانی غذا و تخم مرغ در مدارس تحت پوشش این مرکز برگزار گردید .
در این مراسم ، کارشناس تغذییه و مراقبین سلامت با حضور در بین دانش آموزان ، ضمن آموزش اهمیت تغذیه سالم ، در مورد فواید استفاده از تخم مرغ در برنامه های غذایی هفتگی ، آموزش های لازم را ارائه کردند و با برگزاری مسابقه انشاء نویسی دانش آموزان را نسبت به یادگیری در این زمینه تشویق کردند .

• در دوشنبه 22 مهر 1398