تاریخ : شنبه 19 دي 1394

نجات جان مادر باردار گرفتار در کولاک با تلاش تیم اعزامی دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، مادر باردار مراغه ای با تلاش و همکاری بخش های مختلف دانشکده علوم پزشکی و هلال احمر مراغه از مرگ نجات یافت.
به دنبال دریافت گزارش مبنی بر لزوم انتقال اورژانسی مادر باردار ساکن روستای اورتاقشلاق به مراکز درمانی شهری و با توجه به کولاک و راه بندان شدید، یک گروه نجات متشکل از کارشناسان معاونت بهداشتی، درمان و اورژانس 115 دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه و با همکاری بخشداری و سازمان هلا ل احمر مراغه به منطقه اعزام شد. و این تیم پس از پنج ساعت تلاش مداوم موفق به نجات مادر باردار شدند.
تیم نجات با تلاش خود ضمن ارائه ی مراقبت های مامایی سرانجام ساعت 30/21 مادر باردار را به بیمارستان شهید دکتر بهشتی انتقال دادند. و مادر باردار تحت مراقبت های پزشکی و درمانی قرار گرفت.

• در شنبه 19 دي 1394