تاریخ : چهارشنبه 29 خرداد 1398

در راستای اجرای برنامه کنترل فشار خون

فشار خون کارمندان ادارات شهرستان مراغه اندازه گیری گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با حضور تیمهای سنجشگر در محیط ادارات ، فشار خون کارمندان ادارات شهرستان مراغه اندازه گیری گردید .
دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ضمن اعلام این خبر افزودند : با توجه به اجرای برنامه کنترل فشار خون در شهرستان مراغه همگام با سراسر کشور ،برنامه ریزی لازم جهت سنجش فشار خون تمامی کارمندان شاغل در ادارات شهرستان مراغه انجام گردیده است و تا کنون کارمندان فرمانداری ، شهرداری ، آموزش و پرورش و ستاد دانشکده علوم پزشکی مراغه غربالگری شده اند .
ایشان با تشریح اهداف برنامه کنترل فشار خون ، ایجاد ایستگاههای ثابت و سیار کنترل فشار خون را یکی از راهکارهای اجرا شده جهت رفاه حال مردم معرفی کردند و از مردم خواستند با در دست داشتن کارت ملی ، جهت اندازه گیری فشار خون خود به یکی از مراکز بهداشتی یا ایستگاههای ثابت و سیار کنترل فشار خون مراجعه نمایند .
  • در چهارشنبه 29 خرداد 1398