تاریخ : شنبه 11 خرداد 1398

در راستای اجرای کمپین کنترل فشار خون

کارگاه آموزشی برای تمامی پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ،با هدف اجرای برنامه های کمپین کنترل فشار خون بالا و اندازهر گیری فشار خون تمامی گروههای هدف ، کارگاه آموزشی برای پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ، در سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزی برگزار گردید .
در این جلسه ، بررسی آخرین دستورالعملهای ابلاغی وزارت ، مطالب علمی مرتبط بحث و تبادل نظر شد
لازم به ذکر است که در کمپین کنترل فشار خون ، کلیه افراد بالای 30 سال ، بیماران کلیوی و زنان باردار مورد سنجش قرار خواهند گرفت و در سامانه سیب و در پرونده الکترونیک خانوارها ثبت خواهد شد .
  • در شنبه 11 خرداد 1398