تاریخ : يکشنبه 8 ارديبهشت 1398

در ششمین روز از هفته سلامت

جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی و رئیس اداره آموزش و پروروش شهرستان مراغه و معاون بهداشتی دانشکده در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی و رئیس اداره آموزش و پروروش شهرستان مراغه و معاون بهداشتی دانشکده  در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید .
سومین همایش تجلیل ازسفیران سلامت دانش آموز، باحضور ریاست دانشکده علوم پزشکی  ومعاون مدیرکل ورئیس اداره آموزش وپرورش شهرستان ومعاون بهداشتی و مسئولین گروههای کارشناسی آموزش وپرورش در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد. درابتدای همایش جناب آقای دکتر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی، ضمن ایراد خیرمقدم به حضورمهمانان حاضر درجلسه  درباره شعار بهداشتی امسال تحت عنوان ((مراقبت های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت)) پرداختند وسفیران سلامت دانش آموزی را موثر درپوشش همگانی خدمات سلامت دانستند، سپس به تبیین اهداف برگزاری همایش سفیران سلامت دانش آموزپرداختند وسفیران سلامت را تحت عنوان همکاران بهداشتی تلقی کرده و ارتقای سلامت خانواده ودوستان وجامعه را درگروتلاش سفیران سلامت دانستند.
سپس در ادامه ریاست اداره آموزش وپرورش درراستای تبیین جایگاه ارزشمند سفیران سلامت دانش آموز، هدف ازنامگذاری سفیر را تشریح نموده ودرادامه ،تصریح نمودند همه باهم درجهت افزایش ارتقاءسلامت جامعه؛ دست دردست هم داده تا این هدف بزرگ رابه سرمنزل خودبرسانیم .
 درادامه معاون بهداشتی جناب آقای دکتر سلیمانی ،در مورد اهمیت برنامه خودمراقبتی؛ وفعالیتهایی که خود یا خانواده مان برای حفظ یاارتقاء سلامت ، پیشگیری از ابتلا به بیماری، درمان بیماری یا کاهش عوارض آن انجام می دهیم ، صحبت کردندوبه ابعادخودمراقبتی پرداختند وخودمراقبتی راگام اول سلامت دانسته وتوضیح دادندکه گام اول سلامت همین است که ما یادبگیریم خودمان از خودمان مراقبت کنیم ایشان تاکید فرمودند بین  65 تا 85 درصد ازمراقبت هایی که به سلامت ما منجرمی شود محصول همین خودمراقبتی است .
ایشان در ادامه افزودند سفیر سلامت دانش آموزی به دانش آموز داوطلب وعلاقه مند به فعالیت های گروهی درحیطه های مختلف سلامت(جسمی،روانی واجتماعی ومعنوی )گفته می شود .

سپس درموردتعدادجذب سفیران سلامت دانش آموزی وعملکردشان گزارش ارائه نمودند .
در ادامه برنامه  به صورت نمادین جلیقه  سفیر سلامت به سفیران سلامت نمونه تقدیم گردید وهمچنین یک نفرازسفیران نمونه از هرمدرسه جایزه ویژه دریافت کردند وسپس به رسم یادبود به تمامی  سفیران سلامت فعال شرکت کننده  جایزه ای از طرف معاونت بهداشتی اهدا گردید.

• در يکشنبه 8 ارديبهشت 1398