تاریخ : يکشنبه 12 اسفند 1397

به مناسبت هفته سلامت مردان

همایش دوچرخه سواری در شهرستان مراغه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با مشارکت گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی و اداره ورزش و جوانان شهرستان مراغه ، همایش دوچرخه سواری و موتور سواری با مشارکت پرشور مردم برگزار گردید .
در این همایش ، دوچرخه سواران و موتور سواران با طی مسیر تعیین شده در محل بوستان یادگاران گردهم آمدند و طی مراسم برگزار شده به قید قرعه هدایایی به شرکت کنندگان اهدا شد .
دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن حضور در بین شرکت کنندگان ، بر اهمیت توجه ویژه به امر ورزش و نقش ورزش در سلامتی مردم تاکید کردند . ایشان اجرای این برنامه ها را در ارتقاء روحیه شادی و نشاط در جامعه موثر دانسته و گسترش تسهیلات و امکانات ورزشی در شهرستان را از برنامه های مهم در تشویق مردم به امر ورزش برشمردند .
  • در يکشنبه 12 اسفند 1397