تاریخ : چهارشنبه 1 اسفند 1397

برگزاری کارگاه آموزش ییشگیری و کنترل بیماری سل برای بهورزان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دومین کارگاه آموزشی و بازآموزی ییشگیری و کنترل بیماری سل با محوریت ارتقاء شاخص کیفی نمونه های خلط اخذ شده، برای تمامی بهورزان خانه های بهداشت تحت پوشش شهرستان ب در محل آموزشگاه بهورزی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دومین کارگاه آموزشی و بازآموزی  ییشگیری و کنترل بیماری سل با محوریت ارتقاء شاخص کیفی نمونه های خلط اخذ شده، برای تمامی  بهورزان خانه های بهداشت تحت پوشش شهرستان ب در محل آموزشگاه بهورزی برگزار گردید.
در این کارگاه آموزشی که با هدف بازآموزی و ارتقای شاخصهای فرایند سل در شهرستان برگزار گردید، در ابتدا آقای فیروزی کارشناس آزمایشگاه سل شهرستان در راستای بهبود کیفی و کمی نمونه های خلط ارسالی از مراکز خدمات جامع سلامت مطالب آموزشی خود را در قالب اسلاید ارایه نمودند. در ادامه ، آقای رکنی کارشناس هماهنگ کننده سل شهرستان ، ضمن تاکید بر اهمیت ارزیابی سل در گروههای در معرض خطر این بیماری (از جمله بیماران مبتلا به بیماریهای دیابت ، آسم ، سرطان ، بیماران دیالیزی ، مصرف کنندگان داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی ، اطرافیان بیماران مسلول قدیمی و مخصوصا گروه سنی سالمندان )، عملکرد بیماریابی و مراقبت بیماری سل در نه ماهه سال 97 به تفکیک مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و خانه های بهداشت در قالب اسلاید توسط ایشان بررسی گردید . ایشان در پایان این جلسات ضمن تشکر از زحمات کلیه بهورزان و همکاران بخش سل شهرستان بویژه کارشناس آزمایشگاه سل جناب آقای فیروزی در خصوص ارتقاء شاخصهای مرتبط با فرایند سل ، خواستار ارتقاء شاخصهای بیماریابی سل از طریق افزایش دقت و حساسیت همکاران در این زمینه شدند.
  • در چهارشنبه 1 اسفند 1397