تاریخ : پنجشنبه 11 بهمن 1397

با هدف ارتقاء سلامت دانشجویان

جلسه کمیته هماهنگی اجرای برنامه سفیران سلامت دانشجویی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی اجرای برنامه سفیران سلامت دانشجویی سال تحصیلی 98- 97با حضور نمایندگان محترم دانشگاه مراغه ودانشکده پرستاری ومامایی در دفتر معاونت محترم بهداشتی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی  اجرای برنامه سفیران سلامت دانشجویی سال تحصیلی 98- 97با حضور نمایندگان محترم دانشگاه مراغه ودانشکده پرستاری ومامایی در دفتر معاونت محترم بهداشتی برگزار گردید.
جلسه هماهنگی  برونبخشی اجرای برنامه سفیران سلامت دانشجویی سال تحصیلی 98- 97 در راستای اجرای برنامه ملی خودمراقبتی وتوانمندسازی مردم جهت مراقبت از خود در جهت ارتقای سلامت جامعه با حضور دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و  آقای دکتر اسمعیلی نماینده دانشگاه مراغه وآقای موسی زاده مدیر امور دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و گروههای کارشناسی آموزش سلامت وسلامت نوجوانان وجوانان در دفتر معاونت محترم بهداشتی روز یکشنبه مورخه 7/11/97  برگزار گردید.
این برنامه از سال 95 برای دانشجویان علوم پزشکی اجرا گردیده است وبا توجه به تفاهم نامه فیمابین وزارت بهداشت با وزارت علوم ، امسال در دانشگاه مراغه نیز برگزار خواهد شد. درطی این جلسه هماهنگی لازم در جهت انتخاب سفیران دانشجویی به میزان 10درصد از کل جمعیت گروه هدف ونیز تعیین زمان برگزاری جلسات و نحوه اجرای اثربخش تر دوره بحث وبررسی وتصمیمات لازم گرفته شد همچنین براساس مفادتفاهم نامه در خصوص اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی در این دو واحد دانشگاهی توضیحات لازم ارائه گردید.

• در پنجشنبه 11 بهمن 1397