تاریخ : چهارشنبه 16 دي 1394

برگزاری کارگاه آموزشی روش تحقیق برای کارشناسان ستادی معاونت بهداشتی

در راستای آشنایی کارشناسان و مسئولین واحد های ستادی با اصول تحقیق و پژوهش و روشهای مقاله نویسی ، امروز جلسه نخست کارگاه روش تحقیق در سالن اجتماعات پردیس دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
در راستای آشنایی کارشناسان  و مسئولین واحد های ستادی با اصول تحقیق و پژوهش و روشهای مقاله نویسی ، امروز جلسه نخست کارگاه روش تحقیق در سالن اجتماعات پردیس دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که با حضور معاون محترم بهداشتی جناب اقای دکتر محتهدی و با تدریس جناب آقای دکتر سفیری برگزار شد ، مباحث مربوط به انواع مطالعات ، روشهای استخراج آمارها و مفاهیم آماری پایه مورد نیاز در مطالعات کوهورت و مطالعات مورد-شاهدی مورد بحث قرار گرفت . لازم به ذکر است که جلسه بعدی این کارگاه در روز 21 دی ماه در همین سالن برگزار خواهد شد
  • در چهارشنبه 16 دي 1394