تاریخ : پنجشنبه 27 دي 1397

در راستای ارتقاء سلامت کارکنان دولت

برای تمامی کارکنان حوزه معاونت بهداشتی خدمات سلامت ارائه و پرونده الکترونیک سلامت تشکیل گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، برنامه خدمات پایه سلامت کارکنان و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای کارکنان ستاد معاونت بهداشتی از تاریخ 15/10/97 لغایت 22/10/97 در مراکز خدمات جامع سلامت شهری اجرا گردید
در راستای اجرای دستوالعمل وزارت بهداشت  در خصوص لزوم ارزیابی سلامت کارکنان دولت ، معاینات سلامت کارکنان در معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه صورت گرفت. در طی این برنامه پرونده الکترونیک سلامت برای کلیه کارکنان در این معاونت تکمیل و خطرسنجی بیماریهای قلبی عروقی ، بررسی عوامل خطر 4 گانه (تغذیه نامناسب – کم تحرکی – مصرف دخانیات و الکل) ، تشخیص و مراقبت بیماریهای فشارخون بالا – دیابت – دیس لیپیدمی – پره دیابت ، تشخیص زودهنگام و غربالگری سرطان روده بزرگ ، تشخیص زودهنگام و غربالگری سرطان های سینه و دهانه رحم در بین خانم ها ، غربالگری بیماری سل ، ارزیابی سلامت روان و خدمات واکسیناسیون انجام گرفت. این برنامه از مورخه 15/10/97 لغایت 22/10/97 با مشارکت و همکاری  واحد امور اداری و واحد گسترش شبکه انجام گرفت. در طی برنامه کارشناس سلامت روان ، کارشناس تغذیه و واکسیناتورها نیز در صورت داشتن عامل خطر و یا در صورت نیاز اقدام به همکاری نمودند.
  • در پنجشنبه 27 دي 1397