تاریخ : يکشنبه 25 آذر 1397

در راستای بازآموزی پزشکان خانواده

جلسه آموزشی با موضوع کمک به تنفس نوزادان (HBB) و احیای پایه کودکان (BLS) برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی با موضوع کمک به تنفس نوزادان (HBB)و احیای پایه کودکان (BLS)در تاریخ 20 و 21 اذر ماه برای کلیه ی پزشکان شاغل در مراکز و بهداشتی پایگاههای سلامت شهری و روستایی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی با موضوع  کمک به تنفس نوزادان (HBB)و احیای پایه کودکان (BLS)در تاریخ 20 و 21 اذر ماه   برای کلیه ی پزشکان شاغل در مراکز و بهداشتی  پایگاههای سلامت شهری و روستایی برگزار گردید
جلسه آموزشی "کمک به تنفس نوزادان"و" احیای پایه کودکان" طی دو روز متوالی در تاریخ های21 و 20/09/97 ، با حضور پزشکان ارایه دهنده خدمات در مراکز/پایگاههای شهری و روستایی با استفاده از پتانسیلمعاونت درمان در جهت تعیین مدرسین مجرب از هیئت علمی دانشکده مراغه ، جناب آقای دکتر علیخواه (متخصص طب اورژانس) و جناب آقای دکتر اهرچی (متخصص نوزادان) توسط گروه سلامت جمعیت و خانواده برگزار گردید.
جلسه آموزشی با هدف توانمندی پزشکان در مواجه با نوزادان و کودکان دارای مشکل تنفسی به خصوص نوزادان نارس در دستیابی به اهداف توسعه پایدار در جهت کاهش مرگ دوران نوزادی و کودکی با تاکید بر احیای پایه (خارج بیمارستانی) و عناوین آموزشی از قبیل مفاهیم پایه به صورت تئوری و اقدامات عملی با استفاده از مولاژ های کودک و نوزاد ، طریقه پوزیشن دادن در زمان احیا ، طریقه ماساژ دستی ، طریقه باز نمودن راههای تنفسی ، وسایل کمکی مورد نیاز برای نفس دادن و .... ارایه گردید. ضمنا دستگاه AED معرفی گردید و تاکید شد تا در صورت وجود نیاز برای احیا ، حتما از شخص دیگری برای تماس با اورِژانس کمک گرفته شود. در ادامه ضمن معرفی زنجیره بقای کودک ، ترتیب و توالی احیای پایه برای احیاگر غیر حرفه ای توضیح داده شد.در انتهای جلسه بسته آموزشی ارسالی از اداره سلامت کودکان تکثیر و در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت . این جلسه که با تکمیل سوالات پره تست و پست تست همراه بود ، مورد سنجش قرار گرفت.

• در يکشنبه 25 آذر 1397