تاریخ : دوشنبه 14 دي 1394

بازدید مشاور محترم وزیر و کارشناسان مدیریت گسترش وزارت بهداشت و بیمه سلامت کشور از دانشکده علوم پزشکی مراغه

گروه کارشناسان مدیریت گسترش شبکه وزارت بهداشت و مسئولین بیمه سلامت به همراه مشاور محترم وزیر بهداشت ،در راستای بررسی اقدامات صورت گرفته در زمینه های فعالیتهای پزشک خانواده روستایی و حاشیه شهر از دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید نمودند.
گروه کارشناسان مدیریت گسترش شبکه وزارت بهداشت و مسئولین بیمه سلامت  به همراه مشاور محترم وزیر بهداشت ،در راستای  بررسی اقدامات صورت گرفته در زمینه های  فعالیتهای پزشک خانواده روستایی و حاشیه شهر  از دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید نمودند.
این بازدید که در مورخه 13/10/94  و با همراهی معاون محترم بهداشتی ، جناب آقای دکتر مجتهدی و همچنین مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی اراک صورت گرفت ، تیم نظارتی در جریان فعالیتهای استقرار و ساختار پزشک خانواده روستایی و همچنین حاشیه شهر از نزدیک قرار گرفته و گزارشات مربوطه را به ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه  جناب آقای دکتر جنتی ، ارائه نمودند.
این تیم نظارتی که به سرپرستی آقای دکتر تاملی ، مشاور محترم مقام وزارتی به مراغه تشریف آورده بودند در یک ارزیابی کامل ، اعلام رضایت خود را از نحوه انجام فرایندها اعلام نموده و فرایندهای حوزه بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه موفق به کسب نمره عالی گردید .
  • در دوشنبه 14 دي 1394