تاریخ : شنبه 17 آذر 1397

در راستای پیشبرد برنامه های اجرایی در حوزه بهداشت

جلسه شورای فنی معاونت بهداشتی برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه شورای فنی با حضور کارشناسان مسئول واحدهای ستاد معاونت بهداشتی ، در اتاق معاون بهداشتی دانشکده برگزار گردید .
در ابتدای جلسه ، دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه به بررسی شاخصهای برنامه سیب پرداختند و ضمن تحلیل شاخصها ، خواستار برنامه ریزی عملی کلیه گروههای کارشناسی در زمینه ارتقاء شاخصهای سلامت شهرستان مراغه شدند . ایشان با اشاره به ضرورت ارائه خدمات سلامت به تمامی خانواده های شهرستان مراغه ، ارتقاء کیفی خدمات را مورد تاکید قرار داده و اجرای دقیق برنامه های پایش را در مراکز محیطی و خانه های بهداشت خواستار شدند .
در ادامه جلسه ، مهندس قاسمی ، مدیر گروه گسترش شبکه ضمن اشاره به طراحی نرم افزار جدید پایش شاخص های مراکز و خانه هی بهداشت ، هدف اصلی این برنامه نرم افزاری را شناسایی عملکرد مراقبین سلامت و اطلاع از وضعیت فعالیت آنها برشمدند و از گروههای کارشناسی در زمینه تکمیل این نرم افزار تقاضای همکاری کردند .
  • در شنبه 17 آذر 1397