تاریخ : يکشنبه 11 آذر 1397

به منظور ارتقاء هماهنگی های برون بخشی در امر پیشگیری از شیوع بیماری ایدز

کمیته ایدز شهرستان مراغه برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته ایدز شهرستان مراغه با حضور معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و نمایندگان ادارات شهرستان و با هدف ارتقاء هماهنگی های برون بخشی در کاهش و کنترل شیوع بیماری ایدز در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید .

در ابتدای جلسه ، دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با ترسیم دورنمای پیدایش بیماری ایدز و ارائه آمارهای جهانی بر ضرورت امر پیشگیری از این بیماری تاکید کردند . ایشان با تشریح اقدامات مهم صورت گرفته در سالهای اخیر در سطح کشور و شهرستان مراغه در راستای پیشگیری از بروز موارد جدید بیماری ایدز با تمرکز بر شناسایی به موقع مبتلایان ، آموزش مردم را از گامهای موثر پیشگیری از این بیماری برشمردند .
دکتر سلیمانی انگ زدایی از بیماران مبتلا به ایدز را از عوامل حمایتی کنترل بیماری دانسته و خواستار افزایش خدمات سلامتی و اجتماعی به این بیماران شدند . در ادامه جلسه ، دکتر اسدیان ، مدیر گروه بیماریهای معاونت بهداشتی به تشریح عوامل خطر شیوع ایدز در کشور و شهرستان مراغه پرداختند . ایشان با اشاره به راههای انتقال ایدز در شهرستان ، خلاصه اقدامات انجام شده در این زمینه را تشریح نموده  حاصل این اقدامات را افزایش طول عمر بیماران مبتلا و پیشگیری از مبتلا شدن نوزادان به این بیماری برشمردند و خواستار معرفی مرکز مشاوره ایدز به عموم مردم به ویژه افراد پرخطر شدند .
در ادامه جلسه ، اعضای کمیته به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند و در راستای اجرای هر چه بهتر برنامه های پیشگیری بحث و تبادل نظر صورت گرفت .

• در يکشنبه 11 آذر 1397