تاریخ : شنبه 19 آبان 1397

در راستای ارتقاء کیفیت ارائه خدمات سلامت

کارگاه آموزشی با موضوع اصول کنترل عفونت و استریلیزاسیون در مراکز بهداشتی و درمانی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی با موضوع اصول کنترل عفونت و استریلیزاسیون در مراکز بهداشتی و درمانی برای گروه هدف ماماهای تیم سلامت روستایی و مراقبین سلامت شهری در طی سه روز متوالی از 5 الی 7 آبان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی با موضوع اصول کنترل عفونت و استریلیزاسیون در مراکز بهداشتی و درمانی  برای گروه هدف ماماهای تیم سلامت روستایی و مراقبین سلامت شهری در طی سه روز متوالی از 5 الی 7 آبان برگزار گردید.
طبق برنامه ریزی بر اساس تقویم آموزشی سال 97 معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، کارگاه آموزشی "اصول کنترل عفونت و استریلیزاسیون در مراکز بهداشتی و درمانی " طی سه روز متوالی تاریخ 05/08/97 و 06/08/97 و 07/08/97 ، با حضور ارایه دهندگان خدمات مامایی اعم از ماماهای تیم سلامت روستایی، مراقبین سلامت/ مامای شهری و مراقبین سلامت شهری با همکاری خانم نجفی؛ کارشناس کنترل عفونت بیمارستان شهید بهشتی مراغه به عنوان مدرس برگزار گردید.
سرکار خانم نجفی، ضمن خیر مقدم طی نمایش اسلایدهایی به اصول کنترل عفونت در مراکز بهداشتی درمانی با تاکید بر رعایت احتیاطات استاندارد ؛ اهمیت ویژه بهداشت دست ، نحوه گندزدایي صحيح ابزار و سطوح و توجه به بهداشت محيط اتاق مامایی ، استفاده از وسایل حفاظ فردی، مدیریت پسماندهاي مرتبط با معاینات مامایی در مراکز بهداشتي درماني و کنترل دستگاه های استریل کننده با اندیکاتورهای شیمیایی و تست های بیولوژیکی طبق آخرین دستورالعمل های سازمان بهداشت جهانی اشاره نمودند .
همچنین در راستای معنی دار نمودن آموزش، آزمون پره تست و پست تست نیز برگزار شد.

• در شنبه 19 آبان 1397