تاریخ : يکشنبه 29 مهر 1397

اجرای برنامه آموزشی برای رابطین سلامت ادارات شهرستان مراغه به مناسبت هفته ملی سلامت زنان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، برنامه آموزشی با موضوعات متنوع برای رابطین سلامت ادارات به مناسبت هفته ملی سلامت زنان در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه شهرستان مراغه برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، برنامه آموزشی با موضوعات متنوع برای رابطین سلامت ادارات  به مناسبت هفته ملی سلامت زنان در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه شهرستان مراغه برگزار گردید
معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه اقدام به برگزاری برنامه آموزشی سلامت زنان" به مناسبت هفته ملی سلامت زنان"در محل سالن اجتماعات فرمانداری ویژه شهرستاندر تاریخ 25/07/1397برای گروه هدف رابطان محترم امور بانوان به همراه یک نفر از بانوان شاغل در کلیه ادارات سطح شهرستان، نمایندگان شاغلین زن معاونت های پشتیبانی، آموزشی، درمانی، تغذیه و دارو، مسئولین و همکاران گروه های کارشناسی معاونت بهداشتی و همکاران محیطی نمود.
در طی این برنامه که با همت گروه سلامت خانواده و جمعیت، حمایت های بی دریغ معاونت محترم بهداشتی و همکاری صمیمانه امور بانوان فرمانداری ویژه و دانشکده برگزار شد؛ بخش های متنوعی اعمال شد.
در ابتدای برنامه در راستای حساس نمایی، بیان اهمیت و ترغیب به دریافت خدمات اجرایی، برای مدعوین محترم توسط کارشناسان گروه سلامت خانواده و جمعیت دانشکده اقدام به اندازه گیری فشارخون، تعیین BMI ، ارائه مشاوره و ... گردید. سپس سرکار خانم برار؛ کارشناس مسئول گروه سلامت خانواده و جمعیت ضمن بیان اهداف برنامه و تبریک هفته ملی گرامیداشت سلامت زنان ، به کلیه حاضرین خوشامد گویی نمودند، در ادامه خانم کیومرزی؛ کارشناس برنامه میانسالان و سالمندان درخصوص اهمیت و جایگاه کلیدی گروه سنی میانسالان علی الخصوص بانوان در خانواده ها و جامعه، تغییر گذر بیماری ها در طی سال های اخیر، رویکردهای اصلاحی بهیود شیوه زندگی سالم، اشاعه فرهنگ خودمراقبتی، اجزای شیوه زندگی سالم و راهکارهای اصلاح سبک زندگی، نحوه دریافت مراقبت های ادغام یافته گروههای سنی، فهرست خدمات ارائه شده در مراکز و ... سخنرانی نمودند.
سپس سرکار خانم دکتر سعیدی؛ مدیر گروه زنان شهرستان درخصوص سبک زندگی اسلامی، عوامل خطر سرطان ها، سرطان های قابل پیشگیری در طی دوران میانسالی، لزوم رعایت بهداشت دوران باروری، پایه ریزی زیر بنایی مذهبی فرزندان، لزوم پایبندی به روابط خانوادگی، نقش کلیدی والدین در تربیت فرزندان، تقویت روحیه اسلامی در فرزندان، پایبندی به فرهنگ پربار کشورمان، لزوم غربالگری سرطان های شایع در زنان، دستورالعمل های اجرایی غرباگری سرطان دهانه رحم و پستان و سن شروع غربالگری ها، لزوم انجام غربالگری های دوره ای و ... آموزش داده و تاکید نمودند.
در پایان به سوالات همکاران پاسخ داده شد و نحوه انجام خودآزمایی پستان به صورت عملی آموزش داده شد و تک تک مراقبت های گروه سنی میانسالان اعم از تن سنجی، غربالگری سرطان دهانه رحم و پستان، ارزیابی روان، خطر سنجی و پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی و ... به صورت شفاف و کامل برای حضار توضیح داده شد،همچنین نحوه دریافت خدمات از مراکز بهداشتی درمانی سطح شهرستان، آمادگی کامل همکاران عرصه سلامت برای ارائه خدمت، پتانسیل های عظیم و کارآمد وزارت بهداشت برای عرضه خدمات در بالاترین سطح جهانی به صورت رایگان و الکترونیکی  و ... توضیح داده شد.
ضمناً از اقدامات موثر دانشکده علوم پزشکی برای افزایش سلامت بانوان شاغل در دانشکده، استارت اقدامات زیر بنایی دانشکده در طی هفته سلامت زنان برای تحقق شعار امسال مبنی بر" حرکت برای سلامت زنان "و ... بازگو شد و اعلام گردید که دانشکده آماده هرگونه همکاری و نسخه دهی برای تجربیات موفق خود برای سایر ادارات سطح شهرستان می باشد.
برنامه با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد ( ص ) و ابراز امیدواری به اینکه با استعانت پروردگار متعال و تلاش های دلسوزانه و صادقانه کلیه مسئولین محترم شهرستان و همکاران عرصه سلامت در آینده نزدیک شاهد ارتقای سلامت شهروندان علی الخصوص بانوان عزیزمان باشیم، به کار خود خاتمه داد
  • در يکشنبه 29 مهر 1397