تاریخ : سه شنبه 24 مهر 1397

توزیع صبحانه سالم در بین دانش آموزان مدرسه ابتدایی شهید شهبازی محله جهانگیر مراغه به مناسبت روز جهانی غذا

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت روز جهانی غذا و با هدف ترویج مصرف صبحانه سالم در بین دانش آموزان مدارس ، صبحانه سالم در بین دانش آموزان مدرسه ابتدایی شهید شهبازی محله جهانگیر مراغه توزیع گردید .
دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور در بین دانش آموزان و معلمان مدرسه و همچنین مسئولان اداره آموزش و پرورش شهرستان مراغه ضمن اشاره به اهمیت خوردن صبحانه در سلامت و قدرت یادگیری دانش آموزان ،  صبحانه را از مهمترین وعده های غذایی مورد نیاز برشمردند . معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه افزودند : مصرف لبنیات و شیر و تخم مرغ به عنوان وعده های اصلی یک صبحانه سالم ، با سلامتی و رشد کودکان در سنین ابتدایی ارتباط دارد و خواستار توجه ویژه به این موضوع شدند .
در ادامه برنامه ، بین دانش آموزان صبحانه سالم توزیع گردید.
  • در سه شنبه 24 مهر 1397