تاریخ : چهارشنبه 11 مهر 1397

بازدید معاون بهداشتی دانشکده از سرای سالمندان به مناسبت گرامیداشت روز سالمند

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت گرامیداشت روز جهانی سالمند ، با حضور در آسایشگاه سالمندان خواجه نصیر الدین طوسی شهرستان مراغه ، از سالمندان ساکن در آسایشگاه ملاقات کردند .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت گرامیداشت روز جهانی سالمند ، با حضور در آسایشگاه سالمندان  خواجه نصیر الدین طوسی شهرستان مراغه ، از سالمندان ساکن در آسایشگاه ملاقات کردند .
دکتر سلیمانی که با همراهی خانم دکتر رستمی ، قائم مقام رئیس دانشکده در امور اجتماعی در این بازدید حضور داشتند با اشاره به اهمیت توجه ویژه به نیازهای اساسی سالمندان ، تغذیه مناسب ، تحرک بدنی و ورزش و ایجاد روحیه شاد در بین سالمندان را از اهمیت ویژه ای برشمردند . ایشان با تشریح عوامل دخیل در افزایش طول عمر انسان ، پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر به ویژه بیماریهای قلبی عروقی را از عوامل افزایش طول عمر برشمردند .
  • در چهارشنبه 11 مهر 1397