تاریخ : دوشنبه 19 شهريور 1397

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت خداجو همزمان با سفر وزیر بهداشت و درمان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، همزمان با سفروزیر بهداشت به شهرستان مراغه ، مرکز خدمات جامع سلامت خداجو افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت .
دکتر هاشمی ، وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی که بصورت تلفنی ، افتتاح و شروع بکار مرکز خدمات جامع سلامت خداجو را اعلام نمودند  و با قدردانی از تلاشهای شبانه روزی همکاران در احداث و راه اندازی این مرکز ، گسترش خدمات درمانی و سلامت به تمامی نقاط کشور به ویژه مناطق محروم را از اهداف مهم دولت برشمردند .ایشان ضمن عذرخواهی از عدم امکان حضور در منطقه ، مردم مراغه را مردمی بردبار و خونگرم نام بردند و آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون را داز خداوند منان خواستار شدند .
  • در دوشنبه 19 شهريور 1397