تاریخ : دوشنبه 12 شهريور 1397

پیام تبریک دکتر علی سلیمانی به مناسبت روز بهورز

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر علی سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز بهورز پیام تبریکی منتشر کردند .

متن پیام بدین شرح است :
                                                  بسمه تعالی
بی شک یکی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در عرصه سلامت کشور ، ایجاد نظام شبکه و راه اندازی خانه های بهداشت می باشد که توانسته گسترش خدمات سلامت را در دور افتاده ترین نقاط روستایی کشور بسط دهد و اساسی ترین رکن این موهبت ، بهورزان پرتلاش و ایثارگری هستند که با تمام تلاش و کوشش بی دریغ خود توانسته اند در ارتقاء سلامت کشور بزرگترین قدمها را بردارند .بدین منظور اینجانب روز بهورز را به تمامی تلاشگران عرصه سلامت به ویژه بهورزان عزیز تبریک گفته و از خداوند متعال برای تک تک سروران  عزیز آرزوی موفقیت و  توفیق روز افزون را خواستارم .
                                                                         معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
                                                                                         دکتر علی سلیمانی