تاریخ : پنجشنبه 1 شهريور 1397

پیام تبریک معاون بهداشتی به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر علی سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با انتشار پیامی روز پزشک را تمامی پزشکان شاغل در حوزه بهداشت تبریک گفتند .
متن پیام بدین شرح است :
پزشکان ضامن سلامت جامعه، امنیت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند.  با دلی آکنده از احترام و سپاس، فرا رسيدن يکم شهريورماه، سالروز دانشمند بزرگ و طبيب برجسته نامدار ايرانی، شيخ‌الرئيس ابو علی سينا که به شايستگی روز پزشک نامگذاری شده است را به شما صميمانه تبريک عرض می‌نمايم و برای شما پزشک محترم، اعتلای مقام و علو منزلت آرزو می‌کنم. اميد است  ستاره‌ی زندگی و اختر دانشتان، پيوسته ايام بر دل بيماران بتابد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
                                                                                      دکتر علی سلیمانی