تاریخ : يکشنبه 17 تير 1397

برگزاری مراسم گرامیداشت روز ماما

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مراسم گرامیداشت روز ماما با حضور معاون بهداشتی دانشکده برای تمامی ماماهای شاغل در حوزه بهداشت ، برگزار گردید .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ضمن پوزش از تاخیر پیش آمده در برگزاری روز مامای امسال ،از کلیه تلاشها و کوشش های صورت گرفته در حوزه بهداشت که توسط ماما ها صورت گرفته قدردانی کردند . ایشان روحیه ایثار گری و فداکاری را از خصوصیات یک ماما بر شمردند و تولد نوزاد سالم را هدیه ای ارزنده به این تلاش دانستند .
معاون بهداشتی دانشکده ضمن اشاره به ارتقاء شاخص های دهه اخیر در سلامت باروری و سلامت کودکان ، کاهش میزان مرگ مادران  و نوزادان را بزرگترین دستاورد حوزه بهداشت معرفی کردند و افزودند : امروزه وظایف یک ماما بسیار فراتر از کار مامایی در نظر گرفته شده است ، پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر ، مراقبت های سلامت روان و ... در رویکرد مراقبین سلامت لحاظ شده و این ضرورت توجه ویژه به سلامت را متذکر می شود تا با استفاده از ظرفیتهای موجود ، گامی مهم در ارتقاء سلامت جامعه برداشته شود .
در پایان مراسم ، ار ماماهای نمونه با اهدای لوح تقدیر و سفر زیارتی مشهد  مقدس  قدردانی صورت گرفت .
  • در يکشنبه 17 تير 1397