تاریخ : چهارشنبه 13 تير 1397

برگزاری جلسه هماهنگی مراقبت دوره ای دانش آموزان با اداره آموزش و پرورش شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مراقبت دوره ای سلامت گروه سنی 18 ـ 5 سال در شهرستان مراغه از تاریخ 6/4/97 با هماهنگی اداره آموزش و پرورش آغاز خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مراقبت دوره ای سلامت گروه سنی 18 ـ 5 سال در شهرستان مراغه  از تاریخ 6/4/97 با هماهنگی اداره آموزش و پرورش آغاز خواهد شد.
ی

پیرو جلسه هماهنگی فی مابین کارشناسان اداره آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در تاریخ 3/4/97 در راستاي آغاز مراقبت دوره ای سلامت گروه سنی 18 ـ5 سال در سال تحصیلی 98 ـ97 در شهرستان مراغه  ، پذیرش  گروه های سنی 5 و 6 سال از تاریخ 6/4/97 ، با همکاری و هماهنگی اداره آموزش و پرورش در پایگاههای سنجش فاریابی و بوستان آغاز خواهدشد.نو آموزان عزیز ابتدا با معرفی مدارس به پایگاههای سنجش مدرسه فاریابی و بوستان مراجعه خواهند کرد و پس از آن به مراکز جامع سلامت/ پایگاههای سلامت و خانه بهداشت محل سکونت خود ،جهت تکمیل واکسیناسیون و انجام مراقبت دوره ای توسط مراقبین سلامت ، بهورزان و پزشکان محترم مراجعه خواهند نمود .
لازم به یادآوری است  ، مراقبت دوره ای برای گروه های سنی 9و 12 و 15ساله همانند سالهای گذشته با معرفی مدیران مدارس و در مراکز جامع سلامت/ پایگاههای سلامت و خانه بهداشت محل سکونت نوجوانان انجام خواهد شد. ، این گروههای سنی معادل دانش آموزان پایه های چهارم – هفتم و دهم سال تحصیلی 97-96 می باشد . برای دانش آموزان پایه دهم علاوه برای سایر خدمات سلامت واکسیناسیون توام انجام خواهد شد. پیش بینی میشود با این برنامه 17000 الی 20000 نفراز نوجوانان  دانش آموز،خدمات سلامت را دریافت نمایند
  • در چهارشنبه 13 تير 1397