تاریخ : دوشنبه 11 تير 1397

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراغه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراغه با حضور فرماندار و ریس دانشکده و روسای ادارات شهرستان مراغه در سالن اجتماعات پردیس دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی  شهرستان مراغه با حضور فرماندار و ریس دانشکده و روسای ادارات شهرستان مراغه در سالن اجتماعات پردیس دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید .
در ابتدای جلسه دکتر تنومند ، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در ارتقاء سطح سلامت شهرستان مراغه ، همدلی و تلاش همه سازمانها و ادارات موثر در سلامت مردم شهرستان را به عنوان رمز موفقیت برنامه های سلامت دانستند ایشان با تشریح شرح وظایف ادارات در بحث سلامت ، تغییر نگرش در برنامه ها را به عنوان لازمه تداوم و تحقق برنامه های سلامت برشمرده و خواستار همکاری بیش از پیش تمامی اعضای کارگروه شدند .
در ادامه جلسه فرماندار شهرستان مراغه ، آقای شگری ضمن قدردانی از اعضای کارگروه ، شناسایی نقاط ضعف اجرای مصوبات پیشین کارگروه و عدم تحقق برخی مصوبات را خواستار شدند ایشان با اشاره به اهمیت تشکیل جلسات کارگروه بصورت منطم ، تصمیم گیری های صورت گرفته با موضوع سلامت مردم شهرستان مراغه را بسیار پراهمیت و مهم دانستند . آقای شکری با اشاره به برخی مشکلات مهم سلامت شهزستان مراغه ، یکی از شاخصه های مهم پیشرفت را شاخصهای مرتبط با سلامتی نام بردند و از تمامی ادارات خواستند تا در اجرای دقیق مصوبات تمامی تلاش خود را انجام دهند .
در ادامه جلسه ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به مهمترین مشکلات مرتبط با سلامت شهرستان مراغه ، مشکل فاضلاب شهری و روستایی ، سگهای ولگرد ، برخی بازارچه های غیر بهداشتی را از مشکلات اصلی مرتبط با بهداشت شهرستان نام بردند و خواستار پیگیری موضوع توسط ادارات مرتبط شدند .
در ادامه جلسه اعضای کارگروه به بیان پیشنهاد ها و برنامه های خود پرداختند
  • در دوشنبه 11 تير 1397