تاریخ : سه شنبه 5 تير 1397

برگزاری جلسه نشست فصلی مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، نشست فصلی مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان مراغه با حضور معاون بهداشتی دانشکده و مدیران و کارشناسان مسئول ستاد معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات آن معاونت برگزار شد .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن قدردانی از تلاش تمامی همکاران حوزه بهداشت به بیان گزارشی از شاخصهای سلامت شهرستان مراغه پرداختند ایشان با تشریح نقاط ضعف و قوت برنامه های اجرایی مراکز خدمات جامع سلامت ، ارتقاء شاخصهای سلامت را با تدوین برنامه عملیاتی و اجرای دقیق آن میسر دانستند . دکتر مجتهدی با اشاره به احداث مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت جدید ، افزایش پوشش خدمات سلامت در مناطق شهر و حاشیه شهر و روستاهای شهرستان مراغه را از بهترین عملکردهای حوزه بهداشت نام بردند و با اشاره به مشکل کمبود پزشک در برخی مراکز بهداشتی ، بروز برخی مشکلات را مرتبط با این موضوع دانستند .
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ارتقاء کیفیت پایشهای ستادی و محیطی را از برنامه های سال جاری معاونت بهداشتی اعلام کردند و آموزش را به عنوان رکن اصلی پایشها معرفی کردند و از کارشناسان پایش گر خواستند تا در حضور همکاران نتایج پایش را به همراه نقاط قوت و ضعف به ایشان منتقل نمایند .
در ادامه جلسه گروههای کارشناسی به بیان مشکلات فنی و شاخصهای مرتبط به گروه خود پرداخته و خواستار برنامه ریزی مراکز جهت ارتقاء شاخص ها شدند .
  • در سه شنبه 5 تير 1397