تاریخ : پنجشنبه 31 خرداد 1397

برگزاری کارگاه آموزش تدوین EOP و تخلیه اضطراری مراکز بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی تدوین EOP و برنامه تخلیه اضطراری مراکز خدمات جامع سلامت ، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی تدوین EOP  و برنامه تخلیه اضطراری مراکز خدمات جامع سلامت ، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید .
این کارگاه آموزشی که با حضور کارشناسان ناظر خانه های بهداشت و مدیران اجرایی مرازک خدمات جامع سلامت برگزار گردید با هدف ارتقاء آمادگی تمامی واحدهای حوزه بهداشت و ایجاد امکان ارائه خدمات سلامت به مردم در زمان بحران و بلایا تشکیل شده است . آقای مسعودخواه کارشناس مسئول دفتر مدیریت خطر بلایای معاونت بهداشتی ضمن اعلام این خبر افزودند : یکی از مهمترین برنامه های اجرایی سال جاری تدوین و تمرین برنامه تخلیه اضطراری برای تمامی مراکز خدمات جامع سلامت می باشد که بر اساس برنامه زمان بندی شده اجرایی خواهد شد .ایشان با تشریح لزوم ارتقاء سطح هماهنگی های بین مراکز خدمات جامع سلامت و ستاد معاونت بهداشتی و همچنین EOC  دانشکده ، گزارش به موقع مخاطرات را در پیشگیری از کاهش خسارات جانی و مالی بسیار حائز اهمیت دانستند و بر لزوم اجریا دقیق برنامه DSS ( نظام ثبت مخاطرات ) تاکید کردند .

• در پنجشنبه 31 خرداد 1397