تاریخ : چهارشنبه 2 خرداد 1397

معدوم سازی بیش از 2 تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز در شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، بیش از 2 تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز توسط گروه بهداشت محیط شهرستان مراغه معدوم گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ،  بیش از  2 تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز توسط گروه بهداشت محیط شهرستان مراغه معدوم گردید .
مقدار2000 کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز و فاسد که توسط بازرسان بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی مراغه در برنامه سلامت نوروزی و طرح تشدید کنترل و بازرسی مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی ضبط و توقیف شده بود ، با حضور نماینده محترم دادستانی و نماینده محترم حقوقی دانشکده علوم پزشکی مراغه و کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی معدوم سازی شد. مهندس احمدی ، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی ضمن اعلام این خبر افزودند : بازرسان بهداشت محیط در مناطق شهری و روستایی ، ضمن نظارت دقیق بر تمامی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله رستورانها ، فروشگاهها ، سوپرمارکتها و ... با متخلفان بهداشتی بطور جدی برخورد می نمایند ایشان سامانه 190 را بعنوان شماره دریافت شکایات مردمی اعلام کردند و از مردم خواستند تا در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی ، آن را به بازرسان بهداشت محیط گزارش نمایند .
  • در چهارشنبه 2 خرداد 1397