تاریخ : سه شنبه 18 ارديبهشت 1397

تجلیل از کارگران حوزه معاونت بهداشت به مناسبت روز کارگر

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در طی مراسمی به مناسبت روز کارگر و ارج نهادن به کارگران شاغل در حوزه معاونت بهداشت ، از کارگران پرتلاش این حوزه تجلیل گردید .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن قدردانی از تمامی تلاشها و زحمات قشر پرتلاش کارگر ان شاغل در ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت حوزه معاونت بهداشت ، لزوم توجه به معیشت کارگران را از ضروریات مدیریتی برشمدند . ایشان با اشاره به نقش نیروهای خدماتی در مراکز ، ایجاد نظم و نظافت مطلوب و تامین محیطی توام با آرامش و نشاط را در مراکز مدیون تلاش نیروهای خدماتی برشمردند . ایشان در ادامه افزودند : تلاشهای شبانه روزی نیروهای خدماتی تاثیر مستقیمی بر میزان رضایت مردم از مراکز خدمات جامع سلامت داشته است و همچنین با تلاشهای صورت گرفته ، کارمندان شاغل در مراکز با خاطری آسوده به ارائه خدمت به مردم می پردازند .
در ادامه مراسم به رسم قدردانی از زحمات کارگران ، هدیه ای به رسم یادبود اهدا گردید .
  • در سه شنبه 18 ارديبهشت 1397