تاریخ : سه شنبه 4 ارديبهشت 1397

نواختن زنگ سلامت و اجرای جشنواره ترویج غذای سالم در مدرسه دکتر معین شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، زنگ سلامت با حضور معاون بهداشتی دانشکده و مسئولین اداره آموزش و پرورش در مدرسه دکتر معین شهرستان مراغه نواخته شد .
در این برنامه که با حضور دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و همچنین مسئولین اداره آموزش و پرورش شهرستان در مدرسه دکتر معین اجرا شد ، دکتر مجتهدی با نواختن نمادین زنگ سلامت ، فرارسیدن هفته سلامت را گرامی داشنتد .
سپس با مشارکت اولیای دانش آموزان و معلمان مدرسه معین جشنواره ترویج غذای سالم برگزار شد که مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت .
  • در سه شنبه 4 ارديبهشت 1397