تاریخ : شنبه 1 ارديبهشت 1397

بازدید کارشناسان ستاد معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خوی از فعالیتهای برتر معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارشناسان ستاد معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خوی از فعالیت های برتر صورت گرفته در حوزه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید نمودند .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارشناسان ستاد معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خوی از فعالیت های برتر  صورت گرفته در حوزه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید نمودند .
در ابتدای بازدید ، کارشناسان دانشکده علوم پزشکی خوی مورد استقبال دکتر جنتی ، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه قرار گرفتند . دکتر جنتی در این بازدید با اشاره به ضرورت و اهمیت انتقال تجربیات در زمینه ارتقاء برنامه ها و شاخصهای سلامت فی مابین دانشگاه های علوم پزشکی کشور ، اقدامات صورت گرفته در سالیان اخیر را در حوزه سلامت بسیار مهم و ارزشمند دانستند و از تلاشهای شبانه روزی همکاران حوزه بهداشت تقدیر نمودند .
در ادامه کارشناسان دانشکده علوم پزشکی خوی با حضور در ستاد معاونت بهداشتی به بحث و تبادل نظر با کارشناسان هم رسته خود پرداختند و از نزدیک در جریان اقدامات صورت گرفته و شیوه اجرای برنامه های حوزه بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه قرار گرفتند .
 در ادامه حضور میمانان دانشکده علوم پزشکی خوی ، جلسه مشترک بین همکاران دو دانشکده برگزار گردید که در این جلسه ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن خوش آمد گویی به میهمانان به بیان دستاوردهای مهم حوزه سلامت پرداختند . ایشان با شااره به روحیه وحدت موجود در بین همکاران حوزه بهداشت مراغه ، تلاش شبانه روزی و روحیه ایثار و فداکاری را از ویژگیهای بارز نیروهای بهداشتی برشمردند که عامل اصلی پیشبرد بسیاری از برنامه ها می باشد .
سپس کارشناسان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خوی با حضور در واحد HMC ، از نزدیک از فعالیتهای این واحد بازدید نمودند .
  • در شنبه 1 ارديبهشت 1397