تاریخ : سه شنبه 18 ارديبهشت 1403

برگزاری کمیته هماهنگی اجرای پویش سراسری سلامت دهان ودندان

در راستای برنامه شهر سالم و ایمن مراغه وبه مناسبت اجرای پویش سراسری سلامت دهان ودندان جلسه هماهنگی اجرای پویش در شهرستان در معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی برگزار گردید.

این برنامه با حضور معاون فنی ومسئولین گروههای کارشناسی سلامت خانواده وجوانی جمعیت ، سلامت نوجوان ، جوان ومدارس وسلامت دهان ودندان ، توسط گروه آموزش وارتقای سلامت برگزار گردید .

با توجه به اهمیت سلامت دهان ودندان ونقش آن در تضمین سلامت سایر اعضا وارگانهای حیاتی بدن از جمله قلب وعروق ، گوارش ، مغز ونیز نقش آن در پیشگیری از دمانس وعملکردهای شناختی مغز ودر جهت اجرای هر چه بهتر این مناسبت با استفاده از ظرفیتها وپتانسیلهای موجود از جمله مشارکت حامیان سلامت ونیز استفاده از فضاهای مجازی ونقش سایر سازمانها ونهادها در گسترش آموزشهای مرتبط پیشنهادات اعضا براساس ابلاغ وزارتی جمعبندی گردید

لازم به ذکر است که بخش اعظم این پویش در پاییز امسال برگزار خواهد گردید.کمیته سلامت و سبک زندگی سالم با ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه و با عضویت تعدادی از سازمان‌های همکار به عنوان یکی از کمیته‌های تخصصی هفت گانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه می‌باشد.برنامه شهر سالم و ایمن مراغه تحت نظارت عالی فرمانداری شهرستان ویژه مراغه و شامل ۷ کمیته تخصصی با ریاست بهزیستی، هلال احمر، شهرداری، آموزش و پرورش، دانشکده علوم پزشکی و نیروی انتظامی می ‌باشد. دبیرخانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه در تعامل با فرمانداری، مسئولیت راهبری و نظارت فنی و اجرایی بر عملکرد کمیته‌های تخصصی هفت گانه را عهده‌دار است.
  • در سه شنبه 18 ارديبهشت 1403