تاریخ : دوشنبه 17 ارديبهشت 1403

برگزاری دوره آموزشی تربیت رابط مربی از بین رابطین منتخب مراکز وپایگاههای شهری شهرستان مراغه

در راستای اجرای برنامه شهر سالم و ایمن مراغه برنامه آموزشی تربیت رابط مربی از بین رابطین منتخب مراکز وپایگاههای شهری شهرستان مراغه برگزار گرديد.
در راستای اجرای برنامه شهر سالم و ایمن مراغه  برنامه آموزشی تربیت رابط مربی  از بین رابطین منتخب مراکز وپایگاههای شهری شهرستان مراغه  برگزار گرديد.اولین جلسه این دوره آموزشی در جهت توانمندسازی رابطین فعال مراکز شهری به عنوان رابط مربی  ومرور ویادآوری مطالب وحدود وظایف ایشان روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی وبا حضور 48 نفر از رابطین فعال و5ستاره مراکز شهری به عنوان نمایندگان رابطین مراکز مربوطه توسط گروه آموزش وارتقای سلامت برگزار شد .

سجودی کارشناس مسئول آموزش وارتقای سلامت در این جلسه به تشریح جایگاه رابطین در نظام سلامت وحدود انتظارات سیستم بهداشتی از رابطین پرداخته وبر نقش واهمیت مشارکتهای اجتماعی در پیشبرد اهداف نظام سلامت تاکید نموده در ادامه توضیحات مبسوطی در خصوص انجام برنامه نیازسنجی و تعیین مشکلات اولویت دار سلامت ونیز نحوه استخراج نیاز ها از 3منبع مختلف اشاره نموده وبر اهمیت مشارکت داوطلبان در مراحل دیگر برنامه از جمله تعیین عوامل موثر بر مشکل وتدوین برنامه مداخلاتی ونیز مشارکت رابطین در انجام فعالیتهای مرتبط با رفع مشکل تاکید نموده و از همراهی رابطین در اجرای برنامه های سلامت محور تقدیر وتشکر نموده و همراهی ایشان در ادامه مسیر را خواستار شدند.

خانم مرتضوی کارشناس برنامه نیز ضمن اشاره به مجموعه آموزشی داوطلبان در خصوص نحوه تعیین مشکلات سلامت  واطلاعات مورد نیاز از محله ونیز سایر بخش های این مجموعه ها توضیحاتی را ارئه نموده وبر اجرای آموزشها مطابق مراحل ذکر شده در آنها تاکید نمودنددر ادامه خانم زمانپور کارشناس جوانی جمعیت در خصوص بحران جمعیت، لزوم آموزش واطلاع رسانی این موضوع توسط رابطین سلامت وچشم انداز وضعیت موجود در سالهای آتی که منجر به کاهش جمعیت جوان وفعال ونیز افزایش تعداد سالمندان خواهد شد آموزشهای لازم را ارائه نمودند سپس در خصوص سرفصلهای طب ایرانی وخدماتی که در این زمینه در مراکز ارائه میشود توضیحات لازم را ارائه نمودند .

در پایان مقرر گردید گروه مجازی جهت تبادل اطلاعات تشکیل شده ونیز جلسات مذکور ادامه یابد.کمیته سلامت و سبک زندگی سالم با ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه و با عضویت تعدادی از سازمان‌های همکار به عنوان یکی از کمیته‌های تخصصی هفت گانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه می‌باشد.

برنامه شهر سالم و ایمن مراغه تحت نظارت عالی فرمانداری شهرستان ویژه مراغه و شامل ۷ کمیته تخصصی با ریاست بهزیستی، هلال احمر، شهرداری، آموزش و پرورش، دانشکده علوم پزشکی و نیروی انتظامی می ‌باشد. دبیرخانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه در تعامل با فرمانداری، مسئولیت راهبری و نظارت فنی و اجرایی بر عملکرد کمیته‌های تخصصی هفت گانه را عهده‌دار است.
  • در دوشنبه 17 ارديبهشت 1403